0888 993 988

Kardalev Design Facebook Kardalev Design Tweeter

Изработка на сайт от Кардалев Дизайн

В Кардалев Дизайн разполагаме с богат опит в изработката на всякакъв тип сайтове – от лични сайтове, до онлайн магазини и онлайн портали. Благодарение на дългогодишната си практика и работата с клиенти, знаем и какви са най-често задаваните въпроси при изработката на нов сайт. Ето и някои от най-важните.

Какво представлява процесът по изработка на нов сайт?

Работата по изработка на сайта започва с предварителна среща с клиента, в която събираме необходимата информация за това какво точно ще представлява сайта. След като обсъдим и опишем точно основните характеристики на бъдещия сайт по отношение на визия и заложена функционалност, започва и същинската работа по двата основни компонента на сайта - графичен дизайн и програмиране. Можем да кажем, че процесът по изработка на сайта включва три последователни стъпки – събиране на информация и изходни материали от клиента, изработка на уникална графична визия на сайта, съгласувана с изискванията на клиента, и крайната стъпка - превръщане на въпросната визия, чрез програмиране, в реален функциониращ сайт.

Какъв ангажимент има клиента към изработката на сайта?

Работата ни заедно с клиента започва със среща, в която обсъждаме какво ще представлява новият сайт. След тази стъпка ние изпращаме оферта, в която посочваме основните параметри - какво включва поръчката, колко ще струва и за колко време ще бъде изпълнена. Ако клиентът е съгласен, подписваме договор и клиента предоставя необходимата за изработката на сайта информация - текстово съдържание, снимки, които трябва да фигурират на сайта, акаунти и др. Това е най-важният ангажимент на клиента - да набави необходимата информация.

Колко време отнема изработката на нов сайт?

Стандартното време за изработка на нов сайт, което даваме, е 20 работни дни. Разбира се, времето зависи от сложността на проекта и изпълнението на поръчки за по-комплексни сайтове често означава и по-дълги срокове. По-малки сайтове съответно могат да бъдат завършени и в по-кратък срок.

Какви гаранции давате при изработката на нов сайт?

Всеки изработен от нас сайт получава 1 месец безплатна техническа поддръжка, за да бъдете спокойни, че ако възникне някакъв проблем, ще бъдем насреща да ви помогнем. Освен това всеки от сайтовете ни се проверява за изрядно изпълнение на кода, според съществуващите стандарти, в W3C Markup Validation Service. Така можете да бъдете сигурни, че няма да има неприятни изненади що се отнася до правилното функциониране на сайта за максимално голям брой устройства и софтуерни платформи.

Сайтът ще има ли SEO оптимизация?

Всеки от нашите сайтове получава SEO оптимизация на кода, така че съдържанието му да е максимално лесно достъпно за Google и другите търсачки. Сайтът ви ще разполага с динамичен сайтмап, който да улесни и ускори неговото индексиране.

Каква е цената за изработка на нов сайт?

Един от основните въпроси, който за съжаление няма директен отговор. Често сравняваме този въпрос с други по аналогия, като например „колко струва един телевизор“. Както и при тези въпроси, отговорът на това колко струва изработката на сайт зависи от конкретиката. Разбира се, има широки ценови граници, но те не са особено информативни, защото диапазонът може да варира в голяма степен спрямо конкретните изисквания на клиента - колко и какви страници ще има сайтът, какви специфични функционалности ще има, на колко езика ще е и т.н. За да можем да направим точна оценка на цената, е важно първо да се събере цялата необходима информация за това какво ще представлява бъдещият сайт, тъй като това рефлектира пряко върху сложността на изработката. След като направим безплатна за вас консултация, в която ще изясним максимално какво точно искате от новия си сайт, ще ви изпратим оферта със съответната цена. Можете също така да ни изпратите експресно запитване за изработка на сайт като използвате формуляра отдолу.

Експресно запитване за изработка на сайт

Посочете на иконката с въпросителна за разяснения към въпрос.

Полето е задължително

Невалиден имейл

Какъв тип ще е сайтът, например: електронен магазин, сайт с продуктов каталог, фирмен сайт, блог, личен сайт и т.н.
Уникални по външен вид страници, като начална страница, контактна страница, различни раздели в сайта (например галерия, блог и т.н.)
Ако искате сайтът да има версия на повече от един език - например на български и английски език
Поставете линк към сайт, който смятате, че наподобява искания от вас сайт, по отношение на визия, структура и съдържание
Ако имате спецификация/описание на сайта или примерен дизайн, може да ги прикачите тук (файл до 10 MB)

Невалиден файл или голям размер

Ако имаме допълнителни въпроси, можем ли да ви попитаме?

Разбира се! С удоволствие ще ви помогнем да се ориентирате възможно най-бързо. Може да използвате формата за контакт, като кликнете на бутона "Запитване" отдолу, да ни позвъните на номер +359 888 993 988, или да ни пишете директно в чата на сайта (кликнете на зеленото балонче вдясно). Предлагаме и безплатна консултация на живо, в която можем да се срещнем и да обсъдим по-подробно бъдещия ви сайт.